HATAY / ANTAKYA - Hatay Mesleki Eğitim Merkezi

Hatay Mesleki Eğitim Merkezi

Güzelburç Mahallesi 2320 Sokak No43/A ANTAKYA/HATAY Adres No1369038292
Vizyon
Öğrencilerimize bilimsel ve demokratik bir eğitim ve İleriye dönük, işe yarar bir öğretim vermek, Merkezimizin fiziki ve teknolojik imkanlarını geliştirmek, Sınıflardaki öğrenci sayılarını ideal düzeye kavuşturmak, Okulda öğrenciler için tek kişilik oturma sıraları olan sınıflar oluşturmak, Eğitim-öğretimi çırak-kalfa-usta-kursiyer merkezli, Öğretmen rehberli olarak sürdürmek, Mümkün olduğunca kalifiye eleman yetiştirip iş hayatına kazandırmaktır.
Misyon
Yetenekli, katılımcı, yeniliklere ve gelişmeye açık, toplumuna duyarlı insan kaynaklarımızla çırak,usta ve usta öğreticilerimize Atatürk’ün “Bir millet sanattan ve sanatkardan mahrumsa tam bir hayata malik olamaz.”, dediği gençlerimize, mümkün olan en iyi eğitim-öğretimi vermek için çalışan, kaliteyi sistemimizin her aşamasında ve her biriminde sürekli biçimde uygulamaya ve geliştirmeye çaba gösteren, iş hayatına yetenekli, mesleki bilgi ve beceriye sahip elemanlar yetiştirmeyi ve onları geleceğe hazırlamayı ulusal görev bilen bir kurumuz.
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Ulaşım
ŞEHİR MERKEZİNDEN BİNİLEN YENİ SANAYİ SİTESİ MİNİBÜSLERİ 10-20 DAKİKA İÇERİSİNDE MERKEZİMİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.
Yerleşim Yeri
GÜZELBURÇ MAHALLESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE YER ALMAKTADIR